ORIBE

ORIBE er luksus og eit merke av svært høg kvalitet. Oribe er formulert uten Sodium Chlorid (salter), men med UV beskyttelse og er trygg for farga og keratinbehandla hår. Serien er utan parabener, men inneheld naturlege og nærende oljer. Oribe signatur complex er ein blanding av edelveis, litchi og vannmelon- ekstrakt, som beskytter og pleier håret.

Oribe "signature fragrance" er ei duft skapt av eit av dei eldste franske parfymehusa, med noter av bergamott, jasmin, og sandeltre. Denne duften finn du i ei rekke av produkta til Oribe, men også som parfymen Côte d'Azur og handkrem. Har du prøvd desse i ventegruppa vår? Desse kan du også kjøpe hjå oss.

Reparerer, styrker ,antifrizz, smoothing glans, eller beachy og rufsete. I dette merket finn du styling og pleie til alle hårtyper og alle ønska resultat.

Oribe har også eit utvalg av neglelakkar, leppestifter og anna hudpleie og kosmetikk. Neglelakkane får du prøve i ventegruppa vår og desse har me også til salg. Vil du prøve nokon av dei andre tingen me ikkje har i salongen, så bestiller me dei gjerne til deg.

Oribe har blitt ein favoritt her på salongen <3
Artikkelbilde - ORIBE

Flere nyheter