ORIBE
Publisert 28/09/2022

ORIBE er luksus og eit merke av svært høg kvalitet. Oribe er formulert uten Sodium Chlorid (salter), men med UV beskyttelse og er trygg for farga og keratinbehandla hår. Serien er utan parabener, men inneheld naturlege og nærende oljer. Oribe signatur complex er ein blanding av edelveis, litchi og vannmelon- ekstrakt, som beskytter og pleier håret.

Oribe "signature fragrance" er ei duft skapt av eit av dei eldste franske parfymehusa, med noter av bergamott, jasmin, og sandeltre. Denne duften finn du i ei rekke av produkta til Oribe, men også som parfymen Côte d'Azur og handkrem. I 2021 kom dei med to ekstra parfymar: Desertland med notar av einebær, jasmin og sandeltre. Valley og Flowers kjem med notar av bulgarsk rose, jasmin og peoner. Nydelege parfymar som alle kjem i stor og liten størrelse. Prøv dei gjerne hjå oss!

Reparerer, styrker ,antifrizz, smoothing glans, eller beachy og rufsete. I dette merket finn du styling og pleie til alle hårtyper og alle ønska resultat.

Oribe kom også med eit eige kursystem som me kan bruke i salongen. To basar som kan blandast med tre ulike typer pleie. Virketid på berre 5(!) minutt. Les meir om Oribe Renewal Remedies der du bestiller time online.

Oribe har blitt ein favoritt her på salongen <3

Flere artikler